Compote Van Peer In Banyulswijn, Geraspte Zwarte Chocolade

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peren schillen en pocheren onder bakpapier, bord en deksel in de kokende wijn. Laten afkoelen in de bereiding, de peren uit de wijn nemen en de wijn voor 1/2 laten inkoken tot siroopachtig vocht Noten, krenten en pistaches op de peren, napperen met de ingekookte wijn en gul bestrooien met geraspte chocolade

Compote Van Peer In Banyulswijn, Geraspte Zwarte Chocolade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept