Gepocheerde Runderfilet Met Selderijsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een braadpan en laat daarin de sjalotjes even glazig worden.Voeg de stukjes selderij toe, roer het even goed om en blus dan af met de witte wijn en de resterende runderbouillon.Kruid met zout, nootmuskaat en tijm en laat het dan, afgedekt, 15 minuten stoven.Pureer de saus met een staafmixer.Roer er dan de slagroom door en laat het nogmaals goed heet worden.Roer er op het laatst de selderijblaadjes door.

Gepocheerde Runderfilet Met Selderijsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde zalm op spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderij met varkensvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Peer En Selderijsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Wijting Met Tomaten-selderijsaus
0-10 min -
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept