Verwarm de oven voor op 180 graden C. vet de schaal in met olie en leg daar de filets in. Zet deze in de oven en maak de vis gaar. (zorg ervoor dat de vis ook maar net gaar is) Neem de ovenschaal en doe de helft van de groenten op de bodem leggen. Leg op het bedje van de gefruitte groenten de twee kabeljauwfilets. Doe de rest van de groenten op de filets leggen en leg de gesneden gepliceerde tomaten op de groenten. doe ruim verse peper naar smaak op de groenten en verpulver het bouillonblokje. Doe als laatste de witte wijn in de ovenschotel, totdat geheel onder staat. (Neem 50/50 fond/wijn bij gebruik van verse fond) Zet de schotel (voor ruim een half uur) in de voorverhitte oven. (Weet nooit precies hoe lang, maar zodra het vocht licht begint te borrelen, moet je onhgeveer geheel nog 10 minuutjes in de oven laten staan. Opmerking: Als het te lang in de oven staat is de vis te gaar en droog, als het te kort is, dan heb je teveel alcoholsmaak aan het vocht....