Was de spinazie en dep de bladeren droog. Snijd de kipfilets open zoals een puntbroodje. Vouw ze open en druk ze met de hand nog wat platter. Bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Verdeel er de gewassen spinaziebladeren in en smeer daar de MonChou over. Pel 1 banaan, snijd hem in de lengte tweemaal door. Leg de in vieren verdeelde banaan op de MonChou. Bestrooi alles met peper naar smaak. Neem 4 flinke stukken magnetronfolie, leg er de gevulde kip op en rol deze zo strak mogelijk in de folie. Leg een knoop, zodat de folie niet open kan. Breng water met zout naar smaak aan de kook. Leg de kiprolletjes er 10 minuten in. Pel intussen de andere banaan en snijd hem in blokjes. Breng het sinaasappelsap met de banaanstukjes, de kippenbouillon en de Room Culinair aan de kook. Zet de staafmixer erin, pureer het goed en roer het door een zeef. Kook de saus even door en roer er de geraspte kaas en peper naar smaak door. Haal de kipfilet eruit en snijd ze in plakjes.
Gepocheerde Kiprolletjes is een recept van Smulweb.nl