Zoek
Portsaus
4
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sjalotten
1 dl rode port
2 dl bouillon
1/8 liter slagroom
z p
1 tl suiker Bereidingswijze Sjalot snipperen en ca 3 minuten fruiten in bakvet van vlees. Voeg de port en bouillon toe en breng de vloeistof aan de kook
schraap hierbij aanbaksel van de bodem. Voeg de slagroom toe en laat de saus indikken. Op smaak brengen met p z en su
Bereiding
Sjalot snipperen en ca 3 minuten fruiten in bakvet van vlees. Voeg de port en bouillon toe en breng de vloeistof aan de kook; schraap hierbij aanbaksel van de bodem. Voeg de slagroom toe en laat de saus indikken. Op smaak brengen met p z en suiker.
Portsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept