Marinade Voor Haas.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de laurierblaadjes, de tijm, de geplette jeneverbessen, de peper, de wijn en de port in een kom. Snijd het wildvlees in blokken, schep deze door de marinade en laat minstens 6 uur, maar liever nog een hele nacht intrekken. Ziet dat het vlees volledig onder staat, en er regelmatig eens doorroeren. Neem het vlees uit de marinade, zeef het vocht en gebruik de marinade later in de saus.

Marinade Voor Haas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept