Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze fijn. Afspoelen met water en met aanhangend water kort gaarkoken. Laat de paddenstoelen uitlekken in een zeef. Bewaar het kookvocht en voeg het bij de bouillon! Maak een roux van de bloem en de boter en bind de bouillon tot een licht gebonden soep. Voeg de paddestoelen bij de soep. Rooster de pinda's in een droge koekenpan en hak ze fijn. Bewaar tot bij het opdienen. Snij de palingfilets in kleine brunoise. Snij de bosui in fijne ringen Voor opdienen: Verhit de soep tot tegen het kookpunt. Klop de drie eieren los en meng er de slagroom doorheen (niet stijfkloppen). Haal de soep van het vuur. Doe 2 soeplepels hete soep bij het ei/roommengsel en roer het door. Doe dit mengsel nu bij de soep. De soep mag niet meer koken!! Verdeel de paling brunoise over de borden. Schep er de soep overheen een strooi wat pinda over de soep. Geef er een paar ringetjes bosui bij
Wilde Bospaddenstoelensoep Met Paling En Pinda's is een recept van Smulweb.nl