Gevulde Champignons In Olie

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prak de de fetakaas fijn en doe je de uitgeperste knflook erbij. (of gooi het in de blender) Meng dit en neem dan een belangrijke beslissing. Wil je er (turkse of biologische) yoghurt bij of verse roomkaas indoen?? Het kan beide, maar het smaakverschil is groot. Ik zou zeggen, doe een gedeelte met yoghurt en een gedeelte met wat verse roomkaas, dan weet je gelijk het verschil! De kruiden naar smaak, aanraders zijn rozemarijn, tijm en oregano. Mijn persoonlijke favoriet is veel rozemarijn en wat pepermunt! Vul de champignons met dit mengsel. Je kan direct serveren met een druppel goede olijfolie op elke champignong, of je kan het inmaken. In een grote pot met olijfolie, wat laurierblaadjes en teentjes knoflook, zeker 2 maanden goed te houden!

Gevulde Champignons In Olie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept