POEH POEH Heftige Toet!!

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de Amaretto bij de rozijnen en verwarm dit geheel 1 minuut in de magnetron. (850 watt) meng de paaseitjes door het warme amaretto/rozijnen mengsel tot dat ze geheel oplossen. laat het mengsel minimaal een half uur staan. klop de slagroom stijf. meng de mascarpone en de stijf geslagen slagroom voorzichtig door elkaar. roer het amaretto/rozijnen/paaseitjes mengsel er voorzichtig doorheen.

POEH POEH Heftige Toet!! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Simpele Toet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt Toet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toet's Gebakken Aardappeltjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gamba's Met Mangodressing
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept