Moederdagrecept Entrecote Met Sjalotjes En Kruiden

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de entrecotes met zout en peper. Bak ze in wat olie aan weerzijde in 2 minuten aan.Laat ze rusten op een bord.Fruit de gesneden sjalotjes in het achter gebleven bakvet. Pers er de koflook bovenuitVoeg de ketchup toe in het achtergebleven bakvet. Blus af met rode wijn. Laat tot de helft inkoken. Neem de saus van het vuur. Roer de gehakte verse kruiden, het uitgelopen vocht van het vlees en de roomboter erdoor.Leg de entrecotes in de saus en warm ze goed op. Bak de asperges in wat hete olie. Doe de asperges op een bord. Leg er de entrecotes op.

Moederdagrecept Entrecote Met Sjalotjes En Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Moederdagrecept Citroenschuim
20-30 min -
Bekijk recept
Moederdagrecept Moeders Geitenkaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Scampi's Bartolomeus.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Ananassorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept