Fond en cognac in pan op hoog vuur in ca,10 minutentot de helft inkoken.intussen de sjalot pellen en fijnsnipperen.paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in grove stukken snijden.in koekepan 25 gr boter verhitten biefstukken in ca 3 a4 minuten lichtbruin bakken halverwegen keren warm houden onder aluminiumfolie.intussen olie in koekepan verhitten.paddestoelen en sjalotje in ca 3 minuten op hoog vuur bakken,regelmatig omscheppen.intussen boter in blokjes snijden en met staafmixer klontje voor klontje door saus kloppen zodat er een gladesaus ontstaat.in kopje maizena met water losroeren en dit alroerend door de kokende saus roeren. blijven roeren tot er een mooi gebonden saus ontstaat.op smaak brenen met zout en peper.saus over de borden verdelen.biefstuk in het midden leggen.paddenstoelen eromheen scheppen.serveren met aardappelpuree en spruitjes.
Biefstuk Met Gemengde Paddenstoelen is een recept van Smulweb.nl