Biefstuk Met Gemengde Paddenstoelen

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fond en cognac in pan op hoog vuur in ca,10 minutentot de helft inkoken.intussen de sjalot pellen en fijnsnipperen.paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in grove stukken snijden.in koekepan 25 gr boter verhitten biefstukken in ca 3 a4 minuten lichtbruin bakken halverwegen keren warm houden onder aluminiumfolie.intussen olie in koekepan verhitten.paddestoelen en sjalotje in ca 3 minuten op hoog vuur bakken,regelmatig omscheppen.intussen boter in blokjes snijden en met staafmixer klontje voor klontje door saus kloppen zodat er een gladesaus ontstaat.in kopje maizena met water losroeren en dit alroerend door de kokende saus roeren. blijven roeren tot er een mooi gebonden saus ontstaat.op smaak brenen met zout en peper.saus over de borden verdelen.biefstuk in het midden leggen.paddenstoelen eromheen scheppen.serveren met aardappelpuree en spruitjes.

Biefstuk Met Gemengde Paddenstoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept