Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen plantaardige olie in een klein pan op halfhoog vuur. Frituur de kappertjes licht in drie gedeelten in 30-60 seconden in de hete olie, tot ze opengaan en lichtbruin zijn. Haal de kappertjes met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit olijfolie in een grote pan of wok op halfhoog vuur, en bak de ui 5 minuten in tot hij zacht is. Voeg knoflook toe en bak deze 1 minuut mee. Giet de spaghetti af en doe deze samen met kappertjes, gerookte zalmreepjes en tijmblaadjes in de pan of wok. Roerbak het geheel 1 minuut snel door, zonder de zalm te heet laten worden. Breng het geheel op smaak met versgemalen peper. Verdeel de spaghetti over de bordjes, besprenkel hem met een beetje extra olijfolie en serveer direct.
Spaghetti Met Gefrituurde Kappertjes En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl