Gegrilde Visschotel Met Courgette En Venkel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hapjespan 2 el olie verhitten. Knoflook ? minuut bakken. Courgette en venkel toevoegen en 5 min. Bakken. Tomaat toevoegen en 3 minuten stoven. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Grill voorverwarmen. Vis bestrooien met zout en peper. Vis bestrijken met een mengsel van citroensap en 1 el olie. Vis circa 4 min. Onder de grill plaatsen (circa 10 cm. Onder het element). Vis keren in ovenschaal en groenten ernaast scheppen. Olie over de groenten druppelen en nog 4 minuten onder de grill.

Gegrilde Visschotel Met Courgette En Venkel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept