Kabeljauw Met Kokosmelk

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kokosmelk met het citroensap, de olijfolie en wat zout en peper. Doe er de kabeljauw in en laat 1 uur op een koele plek marineren. Giet de marinade in een pan en laat zonder deksel 15 tot 20 minuten zachtjes koken tot hij ingekookt en dik is. Rooster de kabeljauw circa 4 minuten in een op 180?C voorverwarmde oven. Giet een dun laagje saus over elke portie vis

Kabeljauw Met Kokosmelk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept