Lamskoteletje Met Amandelknoflooksaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Voor de amandelknoflooksaus: pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Pureer de knoflook, de amandelen, het verkruimelde brood, de geraspte citroenschil en het citroensap in de keukenrobot tot een gladde massa. Voeg de bouillon erbij.

3. Meng daarna Mayonaise door de saus, voeg wat peper en zout toe en meng met de hand tot een gladde saus. Laat dit ongeveer 30 minuten staan zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

4. Verwarm de grillplaat. Smeer deze eerst in met boter(margarine op basis van olijfolie). Leg de lamskoteletten erop. Rooster de onderkant in ongeveer 2 minuten. Sis ondertussen de rozemarijn van de takjes.

5. Draai de koteletten om en bak de andere kant ook in 2 minuten mooi bruin. Strooi de rozemarijn erover. De koteletjes mogen nog rose zijn vanbinnen. Doe er zeezout en peper over en geef de saus erbij.

Lamskoteletje Met Amandelknoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletje met puree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamskoteletjes
20-30 min -
Bekijk recept
Ratatouillepuree met lamskoteletjes en olijfboter
0 min
Bekijk recept