Mihoen Met Paksoi, Shii-take En Surumi Flakes

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de wok en bak de knoflook, lenteui, paprika en gember een minuutje tot de aroma′s vrijkomen. Voeg de shii-take toe en laat ze een paar minuutjes meebakken. Voeg de paksoi en de peultjes toe en laat de groente onder voortdurend roeren ongeveer 8 minuten slinken en garen.Bereid ondertussen de mihoen zoals op de verpakking staat aangegeven. Doe nu de surumi, de sherry en de soyasaus erbij en warm nog 2 minuten door. Breng op smaak met peper en zout. Schep de mihoen erdoor en serveer op 2 voorverwarmde borden.

Mihoen Met Paksoi, Shii-take En Surumi Flakes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picknickbol met tonijn
20 min
Bekijk recept
Zalmsteaks met zoutvlokken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept