Tomaten-kaasfondue

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in een ovenvaste schaal of een niet-metalen fonduepan doen en (onafgedekt) 1 minuut op 100 procent verwarmen. De ui en de knoflook erdoor roeren en (onafgedekt) in 3-4 minuten op 100 procent zacht laten worden. De tomaat met de basilicum, oregano en peper toevoegen en alles (afgedekt) in 2-3 minuten op 100 procent aan de kook brengen. Intussen de maizena met de vermout en het tomatensap tot een glad papje roeren. Eerst alle kaas en vervolgens het maizenapapje door het tomaatmengsel roeren en de fondue (onafgedekt) 8-10 minuten op 70 procent verwarmen tot ze dik en heet is. Iedere twee minuten goed doorroeren. De fondue op een rechaud plaatsen.

Tomaten-kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept