Hongaarse Goulash

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in flinke blokken snijden en in de olie bruin bakken. De uien in smalle parten snijden, loshalen en kort meebakken. De knoflook erboven uitknijpen, de tomaten toevoegen en aan de kook brengen. De paprika′s in smalle repen snijden, de aardappelen in blokjes, de augurken in plakjes en dit met wat zout en peper, het paprikapoeder en het kummelzaad en ? l water toevoegen. Het vlees in 3 uur gaarstoven (of 3/4 uur in de snelkookpan). Dan in de open pan met de doperwten nog ? uur laten pruttelen. Tot slot de creme fraiche erdoor roeren.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept