Slagroomtruffels

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter romig. Voeg de suikersiroop in beetjes toe, zodat het goed wordt opgenomen. Doe de ontstane smurrie over in een spuitzak. Spuit op bakpapier streepjes van ca. 2-3 cm lengte, en bevries deze in ca. 45 minuten in de diepvriezer. Smelt de chocolade au bain marie, en haal telkens max. 10 streepjes uit de vriezer. Haal deze door de chocolade ( dit gaat het makkelijkst met 2 vorken en rol ze door de cacao poeder. Op laten stijven; dit mag in de koelkast. Je kunt ze ook meteen invriezen; ze zijn dan max. 2 maanden houdbaar ( als je dat volhoudt...)

Slagroomtruffels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtruffels
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Slagroomtruffels
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtruffels
20-30 min -
Bekijk recept
Slagroomtruffels
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Slagroomtruffels
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Slagroomtruffels
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtruffels
20-30 min -
Bekijk recept
Slagroomtruffels
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept