Groentensoep Uit Toscane

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Helft van de bonen laten uitlekken. Andere helft van de bonen met 2 eetlepels kookvocht in een keukenmachine pureren of door een zeef wrijven. In grote braadpan olijfolie verhitten. Toevoegen: ui, bleekselderij, wortel en ontbijtspek. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ca. 5 minuten zachtjes bakken, af en toe omscheppen. Toevoegen: 1 liter water, gepureerde bonen, vleesbouillontabletten, rozemarijn, kruidnagel en tomatenpuree. Al roerende aan de kook brengen en daarna het vuur laag draaien. Toevoegen macaroni, kool, prei en courgette. Ca. 15 minuten zachtjes laten koken. Uitgelekte bonen en basilicum door de soep roeren en ca. 2 minuten door en door heet laten worden. Soep op smaak afmaken met zout en peper. Peterselie erover strooien. Parmezaanse kaas in een schaaltje doen en erbij geven.

Groentensoep Uit Toscane is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chilikip met geroosterde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukjes met champignons en rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene-groentensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met witte kaasblokjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippen-groentensoep met salsa verde
Bekijk recept