Pasta Bartholomeo

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het stoofvlees bruin in een pan. Fruit ondertussen een ajuin in een kom. Doe het stoofvlees hierbij. Voeg nu de tomaten toe (ik gebruik meestal passata van tomaten). Voeg laurier en thijm toe en een halve liter rundsbouillon. Laat dit een half uurtje sudderen tot het stoofvlees klaar is. Voeg dan naar eigen smaak geraspte parmezan toe (ik gebruik veel parmezan in dit gerecht). Kook pasta. Neem een ovenschotel en bedek de bodem met tomatensaus. Doe de pasta in de ovenschotel. Overgiet met de stoofvlees en saus. Doe bovenop nog wat extra parmezan of broodkruim. 10 min onder de grill ... en u geniet van een lekkere pasta Bartholomeo.

Pasta Bartholomeo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept