De saus: Een koekepan op het vuur en 2 eetlepels olijfolie verwarmen. Zodra de olie heet is, een beetje zout er doorheen doen, dan spettert het niet. Vuur zacht zetten en 10 minuten lang de tomaat bakken. Niet aanlaten bakken, dus af en toe roeren. Dan de ui en knoflook zachtjes mee laten bakken. Later de ansjovis, olijven en kappertjes toevoegen. Nog steeds af en toe roeren. Blussen met witte wijn, een de rest van het citroensap, een half blokje visbouillon verbrokkelen en meekoken. Verse kruiden toevoegen en een blokje roomboter toevoegen. Roeren en van het vuur halen. Mocht de saus te dik zijn, of te weinig, gewoon wat witte wijn toevoegen en even mee laten koken. De saus in een schaal doen. De vis: Opnieuw de pan op het vuur met 1 eetlepel olijfolie. De vis aan beide kanten goed bakken. Eerst aan een kant lang laten bakken, vis moet je niet veel husselen en schuiven. Dan de andere zijde. Zodra de vis klaar is, vuur van de pan en de saus erover. Klaar!
Zeewolf Filet Siciliana is een recept van Smulweb.nl