2 Kook de lasagnevellen beetgaar zoals aangegeven op de verpakking 3 Laat ze uitlekken op een schone theedoek 4 Champignons schoon maken en grof snijden, knoflook persen. 5 Smelt 40 gr. boter in een steelpan en roer de bloem erdoor 6 Voeg beetje bij beetje de melk toe tot een moot gebonden saus ontstaat 7 Pan van het vuur en zout, peper en nootmuskaat toevoegen 8 Verhit olie in een koekenpan en bak de knoflook met paddestoelen 2 ? 3 minuten 9 Laat ze uitlekken in een vergiet 10 Snijd de lasagnevellen in tweeen 11 Leg op elke lasagnevel een plakje kaas en een schepje paddestoelen en rol het op. 12 Schep een dun laagje saus in de ovenschaal, leg daarop de cannelloni met de naad naar beneden 14 Smelt de rest van de boter in een steelpan 15 Giet de saus over de cannelloni en betrooi het gerecht met de geraspte kaas 16 Giet de boter erover en zet de schaal 30 min. in de oven
Canneloni Met Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl