Spaghettini Met Basilicum-boontjesragout

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en de knoflook. Snijd het vruchtvlees van de paprikas in stukjes. Snijd de Mozzarellakaasjes in blokjes van 1 x 1 cm.Kook de spaghettini beetgaar en laat uitlekken.Verhit de olie en fruit hierin de ui in +/- 5 minuten goudgeel en glazig. Bak de knoflook en de paprika +/- 5 minuten mee. Schenk de gezeefde tomaten bij de groenten en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de haricots verts, de pesto, 2 1/2 dl. kokend water en het bouillontablet toe en kook de bonen in +/- 7 minuten beetgaar. Schep de uitgelekte spaghettini en de Mozzarella door de saus en bestrooi met flink wat versgemalen peper.Snijd de basilicum blaadjes in kleine stukjes en strooi die op het laatste moment over de ragout.

Spaghettini Met Basilicum-boontjesragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghettini Met Basilicum-boontjesragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept