Snipper de ui en de knoflook. Snijd het vruchtvlees van de paprikas in stukjes. Snijd de Mozzarellakaasjes in blokjes van 1 x 1 cm.Kook de spaghettini beetgaar en laat uitlekken.Verhit de olie en fruit hierin de ui in +/- 5 minuten goudgeel en glazig. Bak de knoflook en de paprika +/- 5 minuten mee. Schenk de gezeefde tomaten bij de groenten en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Voeg de haricots verts, de pesto, 2 1/2 dl. kokend water en het bouillontablet toe en kook de bonen in +/- 7 minuten beetgaar. Schep de uitgelekte spaghettini en de Mozzarella door de saus en bestrooi met flink wat versgemalen peper.Snijd de basilicum blaadjes in kleine stukjes en strooi die op het laatste moment over de ragout.
Spaghettini Met Basilicum-boontjesragout is een recept van Smulweb.nl