Pasta Met Rum En Rozijnen

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rozijnen,sukade,amandelen en poedersuiker mengen.Voldoende rum toevoegen om een samenhangend mengsel te maken.De rest van de rum bewaren. De pasta uitrollen,snijden en vullen naar ieders voorkeur.De gevulde pasta 5 minutjes in ruim water koken en goed uit laten lekken.Voor het glazuur de appelgelei zachtjes met het appelsap verhitten tot de gelei smelt.An de kook brengen,van het vuur halen en de rest van de rum erdoor roeren.

Pasta Met Rum En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept