Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook de aardappelstukjes gaar. Maak ondertussen de saus. Doe in een koekenpan de gesnipperde sjalot en de gehakte knoflook en fruit dit in de olijfolie even aan. Week de paddestoelen in water. Knijp het water uit de paddestoelen en doe ze bij de ui in de pan. Halveer de cherrytomaatjes en voeg deze toe in de pan. Snij de courgettes in blokjes en bak dit even aan. Doe de bouillon erbij en breng het geheel op smaak met zout en peper en laat dit ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Verwarm de oven voor op. Giet de aardappelen af. Doe de aardappelen in de aardappelpers en knijp ze fijn. Voeg de Parmezaanse kaas, de bloem en wat zout aan de aardappelen toe en kneed dit tot een soepel deeg. Vorm het deeg tot rolletjes van 2 cm doorsnede en snijd ze in kussentjes van 2? cm dik. Doe de gnocchi in een ingevette ovenschaal en schenk hier de saus over, bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas. Zet de ovenschaal in de oven en laat de gnocchi in ongeveer 10 minuten op 180?C bakken.
Gnocchi Di Patate Al Forno is een recept van Smulweb.nl