Doe de maiskolven in een pan kokend water en kook ze 8 minuten. Giet ze af en houd ze 3 minuten onder koud stromend water. Snijd de korrels er voorzichtig af en laat ze drogen. Smelt 25 gr van de boter in een koekenpan, bak hierin de stukjes paprika 4 minuten op een laag vuur, giet ze af en dep ze droog met keukenpapier. Doe de macaroni in een pan kokend water met wat zout. Kook de past in 12 minuten al dente, giet hem af en laat hem in koud water afkoelen. Klop in een kom romig mengsel van de room, de bloem, het zout en de eidooiers. Voeg de pasta af en roer hem erdoor. Breng het mengsel op smaak met zwarte peper. Verwarm de rest van de boter met de olie in een grote koekenpan. Schep hier bergjes beslag in en druk ze plat. Maak de pannenkoekjes tot ze goudbruin zijn. Serveer ze met oesterzwammen champignons of gebakken prei.
Macaroni Maispannekoekjes Die Erg Leuk Zijn Om Zo Te Server is een recept van Smulweb.nl