Crostini Met Ansjovis, Roomkaas En Tijm

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven grill voor. Doe de stokbroodjes er in en rooster tot ze een beetje bruin zijn. Schenk olijfolie over de crostini. Snij de knoflook door en smeer de crostini ermee in. Roer de roomkaas los met een beetje peper, zout zit al genoeg in de ansjovis. Schep in een schaaltje de vis om met het citroensap en 1 eetlepel tijm. Laat het 5 min. intrekken en laat het uitlekken. Beleg de crostini met de ansjovis en roomkaas. Strooi de tijm die je over hebt er over.

Crostini Met Ansjovis, Roomkaas En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept