Italiaanse Runderlappen

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de runderlappen met peper. Verhit 40 g boter in een koekenpan en bak hierin de runderlappen een voor een bruin. Neem de laatste runderlap uit de pan. Leg het vlees in de binnenpot van de slow-cooker. Voeg 10 g boter aan het achtergebleven braadvet toe en fruit hierin de ui, knoflook en tomatenpuree ca. 3 minuten op zacht vuur. Laat de oregano en laurier kort mee fruiten. Verwarm intussen de bouillon en wijn in een steelpan. Voeg de warme bouillon met wijn en balsamico-azijn aan het uienmengsel toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg het bouillon uienmengsel toe over het vlees in de slow-cooker. Zet de slow-cooker 1 uur op high en 6-7 uur op low. Bind de jus eventueel met allesbinder.

Italiaanse Runderlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept