Tira Mi Su

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los de kristalsuiker op in de hete koffie en roer de koffielikeur erdoor. Leg de lange vingers naast elkaar in een schaal en bedruppel ze met het koffiemengsel. Laat dit ca. 10 minuten intrekken. Klop de eierdooiers met de poedersuiker heel licht en schuimig. Roer de mascarpone los (of klop de creme fraiche met de slagroom bijna stijf). Schep de mascarpone (of het roommengsel) luchtig door de eierdooiers zodat er een creme ontstaat. Leg in 1 grote of meerdere kleine schaaltjes afwisselend laagjes (gedrenkte) lange vingers en creme. Eindig met de creme en bestrooi de bovenkant royaal met cacaopoeder. Laat het toetje minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

Tira Mi Su is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Dawet - Dessert
0 min
Bekijk recept
Tirami Su
20-30 min -
Bekijk recept
Tirame-su
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Tira-roomkaascake
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cake Van Tira Misu Met Monchou
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Italiaanse Tira Misu
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Tira-MonChou Cake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept