Rozemarijn -en Sinaasappelzout.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Wrijf of maal de rozemarijnnaaldjes in een vijzel of keukenmachine tot pulp. -Voeg de geraspte schillen erbij. -Meng het zout met je vingers door het rozemarijnmengsel en leg het op een plaat. -In het begin is het zout vochtig en klef,maar het word hard als het uitdroogt. -Je kan het direct gebruiken of 5 tot 6 uur laten drogen en dan in stukjes breken. -In een luchtdichte pot is het wel een maand houdbaar.

Rozemarijn -en Sinaasappelzout. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde groene aperges met chorizo en sinaasappel
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept