Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak dan de saus: Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan. Gooi de ansjovis, de uien, de blokjes paprika en de groene peper er ook bij en verkruimel het boullionblokje erover. Fruit alles 10 min. op een zacht pitje. Bak de laatste 5 min. een flinke boel paprikapoeder mee. De tomaten (met het vocht) kan je er nu bij doen. Kook ze 5 min. mee. Roer alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout, peper en nog wat paprika poeder. Pureer de saus in de keukenmachine (met de staafmixer gaat het ook goed). Doe de saus weer terug in de pan maar draai het vuur uit. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignon- en courgetteplakjes een tijdje, tot ze zacht zijn. Vet de ovenschaal in met boter en bedek de bodem met lasagnebladen. Verdeel de tonijn in stukjes en meng die door de courgette en champignons. Bedek de laag lasagnebladen met tomatensaus. Strooi hier wat courgette, champignon en tonijn op en bestrooi het met kaas. Maak dan weer een llag lasagnebladen. Ga zo door tot alles op is of tot de schaal vol is. Eindig met kaas. Schuif de lasagne in de oven en bak hem 25 min. Aan tafel!!!