Ziti Al Forno Met Gehakballetjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Kook de ziti met wat zout tot hij al dente is. -Haal al het vlees uit de saus. -We gaan enkel de balletjes gebruiken voor ziti al forno dus het overige vlees kan je bijhouden voor een tweede gang of de dag erna. -Doe nu de ziti in een grote kom en meng met ongeveer 3 koppen van de saus en de helft van de geraspte kaas en roer er de balletjes door. -Verwarm ondertussen de oven op 180C. -Lepel nu de helft van de ziti in een ondiepe ovenschaal en besmeer met ricotta, bestrooi met mozarella en de rest van de geraspte kaas.
- Giet hierover nog een kop saus. Eindig met de rest van de ziti en giet er nog een kop saus over en werk af met nog wat geraspte kaas. -Dek de schotel nu af met aliminiumfolie. -Bak de ziti gedurende 45 minuten, neem dan de folie weg en laat nog 15 minuten bakken.

Ziti Al Forno Met Gehakballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Konigsberger Klopse (gehakballetjes In Een Zure Roomsaus)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Deense Gehakballetjes In Dille-yoghurtsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonensoep Met Gehakballetjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

ziti al forno met meatballs en mozzarella
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ziti
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinsalade met worst
0 min
Bekijk recept
Ham-pastasalade
0 min
Bekijk recept