Saute Misto Di Vongole E Datteri

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote pan en fruit de knoflook even, maar laat hem geen kleur krijgen. Doe alle schelpdieren met de tomaten in de pan en kook ze afgedekt. Na een paar minuten zijn alle schelpen open. Schud de pan met de deksel erop, zodat alle schelpdieren gelijkmatig gaar worden. Kijk of alle schelpen open zijn en roer er de peterselie en (royaal) de peper door. Doe ze in een schaal met hun eigen vocht en geef er goed brood bij om het te deppen. Het is een gebruik om dit gerecht met de vingers te eten en de diertjes uit de schelpen te zuigen. Zet er wel vingerbowls bij. Zouten tijdens het koken.

Saute Misto Di Vongole E Datteri is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saute Misto Di Vongole E Datteri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

POULET SAUTÉ AU CITRON
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saute Misto Di Vongole E Datteri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saumon Saute Au Choucroute A La Creme
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poulet Saute
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept