Pasta Alle Vongole

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het worteltje en de knoflook fijn en fruit dit in de olijfolie. Voeg hieraan de tomatenblokjes, suiker, zout en peper aan toe. Laat dit gedurende 10 minuten zachtjes koken. Roer de venusschelpen door de saus en laat dit doorkoken totdat de schelpen geheel geopend zijn.

Pasta Alle Vongole is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept