Verhit 10 gram boter en bak de gehaktballetjes hierin al omscheppend bruin. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor. Roer ? dl. bouillon door het bloemmengsel en breng het al roerend aan de kook. Voeg met tussenpozen nog twee maal ? dl. bouillon toe, laat de saus steeds aan de kook komen. Laat de saus zachtjes ca. 5 minuten koken, roer hem regelmatig om. Voeg het limoensap, de creme fraiche en de kappertjes toe aan de saus, warm goed door en breng op smaak met zout en peper. Kook intussen de spaghetti/ tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de spinazie toe aan de pasta en laat meekoken. Giet de pasta met de spinazie af, strooi de amandelen erover. Schep de gehaktballetjes door de limoen-kappertjessaus en kook nog ca. 2 minuten zachtjes. Serveer met 2 partjes limoen.
Gehaktballetjes Met Limoen-kappertjessaus is een recept van Smulweb.nl