Bruschetta Met Tappenade Van Tomaat Met Pijnboompitten

0
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Ontdoe de tomaten van hun vel 2 Verwijder de zaadjes en snij het vlees in kleine blokjes (laat ze uitlekken in een zeef) 3 snij de sjalotten in zeer fijne blokjes 4 pluk de blaadjes van de basillicum en snij deze in zeer dunne reepjes 5 meng de ingeredienten (dus niet het brood!) in een bak, en roer dit tot een egale massa. Stort terug in de zeef en zet deze in de koeling 6 snij het ciabatta brood in plajes van ongeveer 2,5 cm breed. Smeer hier overheen een klein laagje knoflookolie, en leg de crostini′s op een ovenrooster. Rooster ze in de oven niet zo lan tot ze mooi goudbruin zijn, en haal ze dan uit de oven. 7 Doe op alle crostini′s gelijke hoeveelheden tomaten tappenade en leg hier weer een paar plakjes geschaafde parmezaanse kaas op.

Bruschetta Met Tappenade Van Tomaat Met Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept