Bak het gehakt rul in een diepe koekepan en doe er wat zout, peper en evt chilipoeder bij. Voeg een evenredig aantal spinazie blokjes toe. Bak dit tot de spinazie ontdooid is. Voeg de Tomatansaus toe aan het gehakt/spinazie mengsel en laat het 1 minuutje staan op de pit. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de bechamelsuas zoals op pakje staat (
0.5 liter melk en het pakje bechamelsaus mengen, dit verwarmen onder roere, wanneer kookt ongeveer 2 minuutjes laten koken tot saus niet meer "waterig" is). Snijd ondertussen de Mozzarella in plakjes. Pak de ovenschaal, giet er een laag gehakt mengsel in en verdeel hierover lasagna bladen, herhaal dit 2 a 3 keer. Dek het mengsel af met lasagne bladen en giet hieroverheen de bechamel saus. Leg hierop de plakjes Mozzarella en doe er evt nog wat verse peper op. Die de schaal ongeveer 40 minuutjes in de oven, en evt nog een paar minuutjes in de grill. Je weet niet wat je proeft!!!!
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)