Gevulde Varkenshaas

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkenshaas in de lengte open. Leg op 1 helft basilicumblaadjes. Leg hierop het tomaten/olijvenmengsel, leg hier weer basilicumblaadjes op. Vouw de varkenshaas dicht. Wikkel de ham eromheen en steek vast met prikkers of bind dicht met touw. Braad het vlees goed aan in margarine. Dan op niet al te hoog vuur bijna gaar laten worden. Vlees uit de pan nemen en onder aluminiumfolie even laten rusten. Na 10 min het vlees in plakken van 2 cm snijden. Als het nog te roze naar je zin is, even na laten garen in voorverwarmde oven op 175C.

Gevulde Varkenshaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept