Siciliaanse Varkenshaasjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaat wassen, pitjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne schijfjes snijden. In een kommetje 3 el. Olijfolie en citroensap tot een dressing kloppen. Munt en basilicum ?wat blaadjes achter houden? van takjes halen en boven de dressing fijnknippen. Tomaat en bosui er doorheen scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In een diep bord eieren met een snufje zout en peper loskloppen. Knoflook pellen en fijnsnijden en toevoegen Strooi het paneermeel in een diep bord en knip hierboven de peterselie fijn. Voeg de oregano toe en meng goed. Varkenshaas in plakken van 1 cm snijden en bestrooien met zout en peper. Plakjes eerst door het eimengsel halen en daarna door het paneermengsel wentelen. In een pan olie verhitten en de plakken varkenshaas in circa 5 minuten goudbruin bakken en halverwege keren. Plakken over 2 borden verdelen. Tomatenmengsel erover scheppen en garneren met wat blaadjes basilicum. Lekker met gegratineerde aardappels.**

Siciliaanse Varkenshaasjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept