Italiaanse Varkensfilet

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in plakken snijden en met peper en zout bestrooien. De ontvelde tomaten in schijfjes snijden en vermengen met de in vieren gesneden champignons. De natgemaakte Romertopf begleden met gekookte ham, hierop laag om laag het vlees en het groentemengsel leggen; dit afdekken met gekookte ham. De room vermengen met de fijngewreven konflook, de ketchup enkruiden en dit mengsel over de ham gieten en beleggen met enkele klontjes boter. De deksel op de schotel leggen, deze in een koude oven plaatsen die op 225 ?C is ingesteld en het gerecht gaar smoren in ca. 1 uur.

Italiaanse Varkensfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept