Rosbief Met Pestosaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 125 graden. Bestrijk het vlees opnieuw met de kruidenolie en plaats het vervolgens op het rooster in het midden van de oven. Schuif de braadslede in de onderste richel om evt. vleessap op te vangen. De bereidingstijd is afhankelijk van de hoogte van het vlees. Als het vlees plat is, is het verstandig om het wat op te binden met keukengaren, zodat het wat hoger wordt. Braad het vlees 40-50 min. Breng intussen de slagroom en runderfond aan de kook in een steelpannetje en kook het in to er een enigszins gebonden saus ontstaat. Breng de saus op smaak met rode pese. Snijd tenslotte het vlees in dunnen plakjes en serveer de saus erbij.

Rosbief Met Pestosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept