Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Schep de spekblokjes door de hete olie en leg de bouten er onmiddellijk daarna bij. Bak ze samen met de spekblokjes goudbruin. Voeg hierna de marinade toe en wacht tot alles aan de kook is gekomen. Leg het deksel op de pan en laat alles 1,5 uur zachtjes stoven. Neem de gestoofde konijnenbouten voorzichtig uit de pan. Leg ze op een voorverwarmde schaal en dek alles af met een velletje aluminiumfolie. .Plaats de schaal in een tot 120 graden verwarmde oven. Schenk het stoofvocht van de bouten door een zeef in een andere pan. Breng alles aan de kook. Laat de marinade zolang koken tot er niet veel meer dan de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid is overgebleven. Proef de nu verkregen saus en voeg eventueel nog wat zout en of peper toe. Kook de pappardelle of andere pastasoort zoals op de verpakking is aangegeven
Pappardelle Con Coniglio Alla Lucca is een recept van Smulweb.nl