Tagliatelle Met Saus Van Konijnenvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de porcini +/- 20 min. in 4 dl heet water. Giet ze af, bewaar het weekvocht, snijd de paddestoelen fijn en houd ze apartVerhit de boter in een pan en bak hierin de ui met het vet van de parmaham in de boter in +/- 3 min. bruin in een pan. Voeg het konijnenvlees toe en roerbak 6-8 min. Schenk de wijn erbij, laat even inkoken en voeg de tomatenpuree toe. Voeg de porcini en het gezeefde weekvocht toe en stoof alles +/- 2 uur op heel laag vuur. Controleer af en toe of er nog voldoende vocht in de pan zit en voeg evt. wat water toe. Breng op smaak met zout en peperKook de past in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en laat goed uitlekken. Serveer de pasta met de ragu en bestrooi naar smaak met parmezaan

Tagliatelle Met Saus Van Konijnenvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stew van konijn met cranberrycompote
2u45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenterrine met mangochutney
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept