Week de porcini +/- 20 min. in 4 dl heet water. Giet ze af, bewaar het weekvocht, snijd de paddestoelen fijn en houd ze apartVerhit de boter in een pan en bak hierin de ui met het vet van de parmaham in de boter in +/- 3 min. bruin in een pan. Voeg het konijnenvlees toe en roerbak 6-8 min. Schenk de wijn erbij, laat even inkoken en voeg de tomatenpuree toe. Voeg de porcini en het gezeefde weekvocht toe en stoof alles +/- 2 uur op heel laag vuur. Controleer af en toe of er nog voldoende vocht in de pan zit en voeg evt. wat water toe. Breng op smaak met zout en peperKook de past in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en laat goed uitlekken. Serveer de pasta met de ragu en bestrooi naar smaak met parmezaan
Tagliatelle Met Saus Van Konijnenvlees is een recept van Smulweb.nl