Was de peterselie en verwijder de steeltjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Was de citroen en halveer deze. Rasp de schil van een halve citroen en pers deze uit. Snij de andere helft in partjes. Pureer de peterselie met olijfolie, 2 eetlepels citroensap en de citroenrasp. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Kook de peultjes in water met zout en met de rest van het citroensap in ca 5 minuten gaar. Kook de fettucini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit in de koekenpan 2 eetlepels roomboter en bak de hertenbiefstuk aan beide kanten in ca 6 minuten rose. Giet de pasta af, roer de peterseliepuree erdoor en bestrooi de pasta met pijnboompitten. Snij de hertenbiefstuk in stukken en verdeel ze met de peultjes en de partjes citroen over de pasta.
Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini is een recept van Smulweb.nl