Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de peterselie en verwijder de steeltjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Was de citroen en halveer deze. Rasp de schil van een halve citroen en pers deze uit. Snij de andere helft in partjes. Pureer de peterselie met olijfolie, 2 eetlepels citroensap en de citroenrasp. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Kook de peultjes in water met zout en met de rest van het citroensap in ca 5 minuten gaar. Kook de fettucini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit in de koekenpan 2 eetlepels roomboter en bak de hertenbiefstuk aan beide kanten in ca 6 minuten rose. Giet de pasta af, roer de peterseliepuree erdoor en bestrooi de pasta met pijnboompitten. Snij de hertenbiefstuk in stukken en verdeel ze met de peultjes en de partjes citroen over de pasta.

Hertenbiefstuk Met Peultjes En Fettucini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fettucini met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini met olijven en kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucini Met Ansjovisroomsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Fettucini Van Zeewolf
20-30 min -
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept