Pasta Met Bosuitjes En Roerei

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta zoals op de verpakking is aangegeven in ruim water waaraan 1 eetlepel olie en wat zout is toegevoegd. Laat de pasta op een zeef uitlekken. Breng in een pan met dikke bodem de room aan de kook. Schep de bosuitjes er door en laat alles 2 - 3 minuten zachtjes sudderen. Voeg 1 eetlepel geraspte kaas, pesto en wat zout en peper toe. Houd alles warm. Roer eieren en 2 eetlepels water (of melk, of groentebouillon) los. Voeg wat zout en peper toe. Verhit een (koeken)pannetje en laat de boter smelten. Wacht tot het schuim begint weg te trekken. Voeg de eieren toe en laat ze boven een niet al te hoog afgestelde warmtebron, onder voortdurend roeren en omscheppen, stollen. Ze moeten er beslit ′nat′ en rul uitzien wanneer het pannetje van de warmtebron wordt genomen. Schep de pasta door de roomsaus met bosuitjes en tuinkruiden. Laat alles, onder voortdurend roeren en omscheppen, door en door warm worden.

Pasta Met Bosuitjes En Roerei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept