Rettich Carpaccio

6
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes.
- Was de radijsjes en snijd ze in zeer kleine blokjes.
- Snijd de kaas in kleine stukjes.
- Rangschik de plakjes rettich op 6 bordjes, besprenkel ze met olijfolie en - bestrooi met zout en peper.
- Leg de kaas in het midden op de rettich en strooi er de stukjes radijs over.
- Knip de bieslook erboven fijn en garneer met kruizemunt.
- Zet de bordjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Rettich Carpaccio is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Juwelenrijst
30 min-
Bekijk recept
Rouleau van kippendijen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Shabu shabu
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept