Past Di Mama

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pan met water op het vuur voor de pasta (als het water kookt de pasta erin doen) 2 tenen knoflook snipperen, beetje olijfolie in de pan... knoflook effe bakken daarna de garnalen erin tot knapperig/lichtbruin, vocht moet weg zijn. Daarna flinke hand peterselie erbij doen, effe meebakken tot het goed opgenomen is, dan eruit scheppen in een schaaltje. Dan alle ansjovis in de pan doen (met olijfolie), kijk uit pan is heet, kan flink spetteren, meestal doe ik de pan effe van het vuur. Daarna het vuur weer opvoeren. Belangrijk ansjovis, moet helemaal opgelost zijn. Daarna alle roma tomaatjes toevoegen (gehalveerd), 1 teen knoflook gesnipperd, gedroogde tomaten in olijfolie stuk of 5 (fijngesnipperd) dit goed fruiten. Na 3 minuten 3 theelepels kappertjes, mee fruiten (niet te hoog vuur). Belangrijk roma tomaatjes goed bakken tot alle vocht eruit is. Op het laatst, handvol peterselie erin goed mengen. Als de pasta klaar is, is de saus ook klaar. Pasta goed uitlekken, in de pan doen met de saus, goed vermengen, garnalen erbij. Parmezaanse kaas erover eet smakelijk.

Past Di Mama is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
Tahoe goreng en mama Jansens tahoekoekjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept