Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet de springvormen in met boter. Maak de taarten: Klop met de mixer de boter, de vanillesuiker en de suiker door elkaar. Klop 1 voor 1 de eieren erdoor. nadat je er een ei bij hebt gegooid, moet je wel steeds 2 min. kloppen voordat de volgende erbij gaat!! Zeef het zelfrijzend bakmeel, het bakpoeder en het cacaopoeder erboven. Leg de mixer weg en schep met een lepel alles door elkaar tot een mooi beslag. Doe er ook een grote scheut melk in, zo wordt het niet te droog. Op het laatst kan de chocola en het amandelschaafsel er in. Verdeel het beslag over de twee springvormen, stop ze in de oven en haal ze er na een half uur weer uit. Laat ze afkoelen, doe ze op 2 borden en maak de vulling!! Dat doe je zo: Klop de mascarpone glad met de suiker. Schep voorzichtig het fruit erdoor en besmeer 1 taartbodem er mee. Druk de andere er stevig op. Maak dan het glazuur: smelt alle ingredi?nten in een kom boven een pan kokend water, roer het goed om en giet dit over de taart. Wacht nog even tot het hard is en....TAART!!!!
Bosvruchten-chocoladetaart is een recept van Smulweb.nl