Kabeljauw In Room-wijnsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de koekepan. Voeg de ui toe en 5 min. bakken. Voeg cider, zout, peper en munt toe. Breng aan de kook, 5 min. laten koken.Draai het vuur laag, voeg de visfilet toe en pocheer de vis 10 a 15 min. (halverwege de vis omkeren) Doe de vis in een platte schaal en houdt hem warm op een pannetje kokend water. Kook de saus in, voeg de stukjes appel toe,even meelaten koken tot de appel zacht is en bindt de saus met room. Giet over de vis en dien op. Let op dat de vis gepocheerd wordt, niet gekookt!

Kabeljauw In Room-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept